Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı tarafından Sandık Görevlileri istişare toplantısı yapıldı. Liva Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Sefer Aycan ve Şule Arıkan, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner ile çok sayıda partili katıldı. 

İstişare toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar "46 yıllık Türk İslam davası mücadelemizin çok önemli dönüm noktalarından birini yaşıyoruz. Biz bu yolda çok zahmetli yolları aştık, Tek sevdamız Türk İslam, Vatan ve Bayrak  sevdamızdır. Bu uğurda çok çileler çektik, şehit olduk, sürgün edildik, zindanlara atıldık. Gerektiğinde aynı zorlukları çekmekten onur ve gurur duyarız." dedi.

"Bizim davamız Hak davasıdır, bizim davamız Vatan davasıdır, bizim davamız Bayrak davasıdır. Bizim davamız Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, refahı ve huzurudur." diyen Mustafa Akpınar şöyle devam etti:

-İnsanlarımızın Casus-Paralel-hain-darbeci gibi yaftalarla ayrıştırıldığı, ötekileştirildiği bu günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır.

-Sorumluluk sahibi muktedirlerin gözlerimizin içine bakarak yalan söylediği, olmamış olayları gerçekmiş gibi konuştuğu, Kutsal mekanlarımıza siyaseti soktuğu hatta Diyaneti bile alet ettiği, meydanlarda Kuran-ı Kerim sallayarak cahiliye döneminde bile yapılmayan saygısızlığı yaptığı bu günlerde, değerlerimize ve davamıza sahip çıkmanın zamanıdır.

MHP KAhramanmaraş

-Çok kıymetli dava arkadaşlarım sayın misafirlerimiz; 13 yıldır Ülkeyi idare eden siyasi anlayış maalesef Ülkeyi getirdiği nokta; bölgede yalnızlaştıran, Avrupa da dışlanan en önemlisi ise Vatan topraklarımızda 80 milyon vatandaşımızı birbirine düşmanlaştıran bir anlayıştır.

-Bilinmelidir ki; Vatan sahipsiz değildir. Dün olduğu gibi bugünde Milliyetçi Ülkücü hareket mensupları Hak yolunda Vatan ve Bayrak aşkıyla dimdik ayaktadır.

-Hayatı ve siyaseti Para kazanma, Servet edinme, Milli ve Manevi değerlerimizi yozlaştırma, Devlet malını şahsi çıkarları için kullanma yeri değildir. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu

-Çeşitli hileler ile seçim kazanabilirler, Trafolara kediler girebilir, oy sandıkları çalınabilir, sahte seçmenlere oy kullandırabilirler, yalan konuşabilirler, iftira atabilirler

-Burada bize düşen görev; diklenmeden dik duracağız-davamıza sahip çıkacağız.

-Değerlerimizden taviz vermeden ALLAHIN İZNİ, VATANDAŞLARIMIZIN TEVECCÜHÜ siz değerli dava arkadaşlarım ve  gönüldaşlarımızın destekleri ile MHP iktidara gelecek, kokuşmuş AKP iktidarına gerekli dersi verecektir.

Takdir edersiniz ki; 7 haziran Milletvekili seçimleri ile ilgili dava arkadaşlarımız, yönetim kurulumuz, milletvekillerimiz, kadın kollarımız, milletvekili adaylarımız ve siz değerli Partililerimiz ile birlikte yapmış olduğumuz çalışmalarımızın sonuna geldik. Yapmış olduğunuz çalışmalar ve destekleriniz için şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu

7 Haziran seçimlerinde sandıklarda görev alan arkadaşlarımın mutlaka sandıklarda bulunmaları, varsa arkadaşlarından müşahit olarak sandıklara sahip çıkmalarını, bina sorumlusu olan arkadaşlarımızın duyarlı olmalarını, yönetim kurulu arkadaşlarımında seçim günü görev dağılımına uyarak bölgelerinde her türlü provokasyona karşı dikkatli olmalarını önemle rica ediyorum.

Gün birlik olma günüdür.!!!
Gün uyanık olma günüdür.!!!
Gün Dini İslama sahip çıkma günüdür.  !!!
Gün Vatana ve Bayrağa sahip çıkma günüdür. !!!

Çıktığımız bu yolda ALLAH YAR ve YARDIMCIMIZ OLSUN  !!!

Bizimle Yürü TÜRKİYE  !!!
Bizimle Yürü K.MARAŞ  !!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!