Malatya karayolunda yüzlerce araç konvoyu ile karşılanan milletvekili adayı Tor, Afşin şehir merkezinde şehir turu yaptıktan sonra parti binası önünde düzenlenen mitinge katılıp, burada toplanan coşkulu kalabalığı selamladı. 
Burada bir konuşma yapan MHP Afşin İlçe başkanı Ersal Koç, 7 Haziran’da yapılacak seçimin sadece milletvekili genel seçimi olmadığını, bu seçimin Türkiye’nin varlık, yokluk seçimi olduğunu söyledi. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Kahramanmaraş’ın kader seçimi olduğunu vurgulayan Koç: “Bu seçim helal ile haram arasında bir seçimdir. Bu seçim saray sevdalıları ile Türkiye sevdalıları arasında bir seçimdir. Bu seçim vatan toprağını bırakıp kaçanlarla vatan toprağı için toprağa düşenler arasında bir seçimdir. Bu seçim din sömürüsü yapanlarla İlay-ı kelimetullah ve nizamı alem için 46 yıldır 5 binin üzerinde şehit vermiş bir ülkü arasındaki seçimdir. Bu seçim Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın kader seçimidir." dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLA

MHP Afşin İlçe Teşkilatı önünde partililerine seslenen Kahramanmaraş milletvekili adayı Oğuz Tor da 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin ve adaylığının ülkeye, partisine ve ilçeye hayırlı olmasını umut edip şunları söyledi: "Bu seçimlere bir çok parti katılıyor. Yöremizden de aday arkadaşlarımız var. CHP'den, BBP'den ve AK Partiden Milletvekili adaylarımız bulunmakta, ben onlara da huzurlarınızda başarılar diliyorum. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde bilindiği üzere bütün hemşehrilerimizin ve partililerimizin destekleriyle 2. sıradan aday olmuştuk ve çok az bir oy farkla seçilemedik. Bizler mücadelemizi hiç bir zaman bırakmadık ve şimdi bugünlere kadar geldik. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinde birinci sırada aday olmam için destekleyen bütün partililerimize teşekkür ediyorum."

Güneydoğu'da terörün kol gezdiğini söyleyen MHP adayı Tor, "Terör yüzünden vatandaşlarımız sokaklara çıkamıyor. Diyarbakır, Mardin, Batman'da yaşayan insanlarımızın bizlerden hiçbir farkı yok. Teröre lanet olsun. Güneydoğu'da yaşayan vatandaşlarımız, terör yüzünden evlerinden barklarından koparılıyor. Ülkemizin en büyük sorunlarından biri de işsizliktir. Terörden de büyük bir sorun haline gelmiştir işsizlik." açıklamasında bulundu.

MHP Adayı Tor, konuşmasına şöyle devam etti: "Kahramanmaraş'ta, Afşin'e birinci sırayı veren MHP, ilçemize çok büyük bir jest yaptı. Şimdi bu iyiliğin karşılığını hemşehrilerimden 7 Haziran'da sandıklarda vermenizi bekliyorum. İnşallah 7 Haziran'da bölgemizden MHP için çok büyük destek gelecek ve Kahramanmaraş'ta, Türkiye'de iktidara gelecek."

Parti binası önünde toplanan partilere hitap eden Tor'a, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, MHP 6. sıra milletvekili adayı Musa Demir, Ülküm İşçiler Derneği Başkanı Keramettin Özdemir, Afşin Ülkü Ocağı Başkanı Sefa Dal, yerel seçimlerde MHP Afşin Belediye Başkanı adayı olan Adem Yıldız eşlik etti.