25. Dönem Milletvekilliği adaylığı için Sayıştay’daki Uzman Denetçilik ve Ankara Bafralılar Derneği'ndeki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılan MHP Samsun milletvekili adayı Hüseyin Edis için Ankara Holiday Inn Otel'de bir veda yemeği düzenlendi.

Hüseyin Ediz, 'Bafra Pide Gecesiyle' Ankara Bafralılar Derneği yönetim kurulu başkanlığını işadamı Ömer Faruk Özmen’e devretti. Yeni Başkan Ömer Faruk Özmen, MHP Samsun milletvekili adayı Edis’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Düzenlenen programda duygulu anlar yaşandı.

Ankara Bafralılar Derneği yeni başkanı Faruk Özmen, “Hüseyin Edis Ankara'da Bafralıların çok büyük bir eksikliği olan Bafra Derneğini özveriyle kurarak, bu güne getirmiştir. İnşallah bizlerde bundan sonra aynı şekilde faaliyetlerimizi daha kapsamlı şekilde sürdüreceğiz. Bizlerde Hüseyin Edis kardeşimize çıktığı meşakkatli yolda başarılar diler, Samsunluların desteği ile Milletvekili seçildiğinde başarılı hizmetler vereceğine inancımız sonsuzdur." dedi.

MHP Samsun milletvekili adayı Hüseyin Edis ise geceye katılanlara hitaben yaptığı konuşmada, "Ankara'da, tüm hemşehrilerimizin katkılarıyla ve büyük heyecanla kurduğumuz derneğimizi 2010 yılından bu güne kadar tüm gücümüzle canlı tutarak hemşehrilerimizi bir araya getirmeyi, kültürel ve eğitim anlamında yardımlaşarak destek olmayı kendimize şiar edindik ve bu günlere geldik. Bundan sonrasında da Cenab-ı Allah bize nasip ederse, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletimizin vekili olarak halkımıza hizmet vermeye çalışacağız. Faruk Özmen başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler, sizlerle her zaman beraberliğimizi sürdüreceğim.” diye konuştu.

Geceye ayrıca Ankara’da bulunan bürokratlardan Tevfik Kadri Anarat, Ali Ceylan, Hüseyin Aydın, Vehbi Kara, Şahin Fidan, Osman Uçar, Aydın Kurnaz, Özgür Murat Kocabaş, Cengiz İşler, Merve Özmen, Kürşat Yayla, Muzaffer Gündüz ve Necdet Diker de katıldı.