İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya, milletvekili aday adaylarının projeleri arasında işsizlere yönelik bir projenin olmamasını üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.

Adaylardan bu konuda çözüm önerilerini beklediklerini belirten Kaya, "Siyaset ağır ağır hareketlenmekte, partilerimizin birbirinden değerli aday adayları kendilerini tanıtmak için çırpınmaktadırlar. İşsizler derneği olarak yakinen basından takip etmekteyiz. Bazı aday adaylarımız projelerini basın yoluyla açıklamaktadırlar. Ancak işsizlere yönelik bir tane proje görememekteyiz." dedi.

Kaya, ne var ki partilerin milletvekili aday adaylarının projelerinde Türkiye ve Afyonkarahisar’daki işsizler için bir projelerinin olmadığını gördüklerini anlattı. Kaya, "Varsa da işsizler Derneği Başkanı ve yönetim kurullarımızca da bilmemekteyiz. İşsizlik bilinen ve açıklanan rakamların çok ama çok üstündedir. Milletvekili aday adaylarımızdan işsizlik konusunda ne gibi projelerinin olduğunu, dernek binamızda bizzat kendilerinden dinlemek isteriz. Ki biz de binlerce işsiz üyelerimizi bu konuda bilgilendirelim." açıklamasını yaptı.