7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri için adayların çalışmaları devam ediyor. Elazığ’da Saadet Partisi'nden 4. sıradan aday gösterilen Musa Hacıbekiroğlu da hem kasaplık yapıyor, hem de seçim çalışmalarına katılarak seçmenlerden oy istiyor. Kendisini ‘Üniversite mezunu bir kasap olarak’ tanıtan Hacıbekiroğlu işsizliğe çözüm vaadinde bulunuyor.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan Milli İttifak’ın Elazığ 4. sıra adayı Hacıbekiroğlu, Kamu Yönetimi mezunu. Ancak iş imkanı bulamadığından babasına ait kasap dükkanında çalışıyor. 'Kazancım kasabımdaki helal satırımdır’ diyen Hacıbekiroğlu, "Ben üniversite mezunu bir kasabım. Üniversiteyi bitirdikten sonra baba mesleği olan kasaplık mesleğini yapıyorum. Bu ülkede benim gibi 500 bine yakın üniversite mezunu çalışmayan işsiz insan var. Babamın işyeri olmasaydı ben de onlardan biri olacaktım.” dedi.

Milli İttifak’tan aday olarak işsizliğe son vermeyi amaçladığını belirten Hacıbekiroğlu, "Aday olmamın temel sebebi işsizliğe son vermektir. Saadet Partisi'nin programına baktığımız zaman insanlara iş ve istihdam vaat ediyoruz. Bu sebeple Milli İttifaktan adayım.” şeklinde konuştu.