Milli İttifak vekil adayları 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Milletvekili adayı Salih Uçak, pankartlarının topladığını iddia ederek, çocuklarının süt parasından ayırarak hazırladıkları pankartları AK Partili belediyeler tarafından indirildiğini söyledi.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Salih Uçak ile Aziz Özkılıç Nilüfer’de esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Saadet Partisi (SP) Nilüfer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile beraber esnafları ziyaret eden vekil adayı Azizi Özkılıç, seçmenleri uyararak ortalıkta dolaşan söylentilere kulak asmamalarını dile getirdi. Özkılıç, "Milli ittifakın baraj sorunu olmadığını bilmemiz gerekir. Son zamanlarda birilerinin oy avcılığını uğruna milleti aldatıp gayri ahlaki propaganda yaparak milletin zihnini bulandırdığını görüyoruz. 'Oylar bölünmesin' diye seçmeni aldatıyorlar. Kara propaganda yapan oy avcılarına sesleniyorum; 'oyları bölüyorsunuz' diyenler, bizler oylar bölünmesin değil, ülke bölünmesin derdindeyiz. Keşke oyları ve koltuklarınızı düşündüğünüz kadar ülkeyi de düşünseydiniz, ülke bu kadar gerilemez ve kutuplaşmazdı." dedi.

Milletvekili adayı Salih Uçak da pankartlarının topladığını iddia etti. Çocuklarının süt parasından ayırarak hazırladıkları pankartları AKP'li belediyeler tarafından indirildiğini belirten Uçak, "Düşmanlık yapıyorlar. Hak, hukuk tanımaz bu uygulamaları lanetliyoruz. Bölücülerin pankartlarına dokunmayıp, Milli İttifak adaylarının miting için astıkları pankartların toplandığını görmek bizleri üzüyor. Bu hak hukuk tanımaz sorumsuzları yüce Allah’ın adaletine havale ediyoruz." dedi.