Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisinin (BBP) genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak Kayseri’nin Talas ilçesinde sevgi yürüyüşü düzenledi.

Sevgi yürüyüşüne katılım yoğun olurken sık sık 'Mücahit Erbakan, Muhsin Başkan ve bu halk sizi unutmayacak' sloganları atıldı. Talas Kız Yurdu önünde başlayan yürüyüş Cemil Baba Türbesine kadar devam etti. Türbede dualar edildikten sonra yürüyüş başlandığı yerde sona erdi.

Sevgi Yürüyüşünde konuşan Saadet Partisi 6. sıra milletvekili adayı Mehmet Aydın, “Seçimlerin öncelikle memleketimiz, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ederim. Seçim çalışmaları kapsamında bu hafta da Talas’ta teşkilatımız ile bizi seven kardeşlerimiz dostlarımızla birlikte bir sevgi yürüyüşümüzü daha gerçekleştirdik. İnşallah seçimlere kadar her cumartesi günü şehrimizin muhtelif yerlerinde bu sevgi yürüyüşünü düzenleyeceğiz. Önümüzde ki hafta da inşallah İstasyon Caddesinde bu yürüyüşü gerçekleştirip halkımız ile kucaklaşacağız. Onların destek ve teveccühünü isteyeceğiz inşallah. 7 Haziran'da onlardan fiili olarak destek bekliyoruz ve halkımızı mecliste temsil etmek istiyoruz” dedi.