Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Uğur, MHP İl Başkanlığı'na kalabalık bir gurupla gelerek resmi başvurusunu yaptı.
Milletvekili aday adaylığı başvurusunu MHP İl Başkanı Göksel Taşçı’ya teslim eden Mustafa Uğur, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Nevşehir’den milletvekili aday adaylığı için Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı ve devlet memurluğu görevinden istifa ettiğini söyledi.
MHP il binasında Mustafa Uğur’un aday adaylığı başvurusu için yapılan törene; MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz ile çok sayıda partili katıldı.
Törende konuşan MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de partiye aday adaylığı müracaatı yapacak olanların sayısının geçmiş seçime göre iki katından fazla duruma geldiğini söyledi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusu yapan Mustafa Uğur ise, 16 yıllık sendikacılık hayatından her kesimden insanla yaptığı istişareler sonrasında bilgi ve tecrübesini siyaset yoluyla millete hizmet için kullanmak üzere istifa ettiğini söyledi.