Ülkücü camianın Kahramanmaraş'taki güçlü isimlerinden Avukat Neslihan Koca Nergiz, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kahramanmaraş Milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Parti il binasında kendisini desteklemeye gelen çok sayıda partilinin desteğini alarak düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Avukat Neslihan Koca Nergiz "Çok Muhterem İl Başkanım İlçe Başkanlarım Sevgili Kadın Kolları Başkanım Saygıdeğer Dava Arkadaşlarım Geleceğimizin Teminatı Genç Bozkurtlar, Analarım, Bacılarım Hepinize Hoşgeldiniz Diyor Ayrı Ayrı Saygılarımı Sunuyor, Ayrıca Bizleri Hiçbirzaman Yalnız Bırakmayan Kahramanmaraş’ımızın basının güzide insanları sizler de hoş geldiniz" sözleriyle başladığı konuşmasınını şöyle sürdürdü:

Değerli il başkanım kıymetli dava arkadaşlarım malumunuz üzerine önümüzde 7 haziran genel seçimi ve 25.dönem Milletvekili aday adaylığımı açıklamak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Bu seçimin Türkiye’mize devletimize milletimize ve partimize hayırlı olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyor dua ve gayretlerinizle iktidara doğru yürüğümüzü müjdeliyorum. 

Beni çoğunuzun tanıdığını düşünüyorum. Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. 1979 K.MARAŞ Göksun doğumluyum. İmam Hatip Lisesi Mezunuyum Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 2013 yılından beri kendi büromda serbest avukat olarak çalışmaktayım. Evliyim iki çocuk annesiyim. O günden bu güne kadar milliyetçi hareket partisinin il ve merkez ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı yaptım. 2011 yılında Genel seçiminde partimin Milletvekili aday adayı oldum. 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde ise merkez ilçelerimizden Dulkadiroğlu belediye başkan adayı olarak görev aldım. Teşkilatlarımızın ve inanmış dava arkadaşlarımızın gayret ve çabaları ile bu bölgede %6 lık oyumuzu %27 lere çıkarmış bulunmaktayım. Bugün ise çok sevdiğim partimin 7 hazirandaki genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak karşınızda bulunmaktayım. 

Neslihan Koca Nergiz

Bu seçim çok şeye gebedir. Açık ve net söylüyorum Milliyetçi Hareket Partisinin İktidarın birinci adayı ve en şanslısıdır. Bunu görmek için siyaset bilimcisi olmak gerekmiyor. Halkımızın teveccühü ve bugün genel merkezimizde ilimizde ilçelerimizde birbirinden kıymetli çok değerli şahsiyetlerin bizim yanımızda olduklarını görüyoruz. Bu Türkiye çapında milliyetçi hareket partisi iktidara yürüdüğünün bir göstergesidir. Dava arkadaşlarımın Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplantıkları için aday adaylığı ve adaylıklarında başarılar diliyorum.

Kıymetli İl Başkanım sevgili dava arkadaşlarım bugüne kadar aday adaylıklarını açıklayan dava arkadaşlarım bu iktidarın artıların ve eksilerini uzun uzun bahsettiler. Ben bu iktidarın ihanet sürecinden bahsetmeyeceğim ben parsel parsel yurt topraklarının yandaşlara özelleştirilmesini anlatmayacağım, ben bütün devlet dairelerinde ‘NE MUTLU TÜRKÜM’ ibaresini andının kaldırdıklarından bahsetmeyeceğim, ben bütün okullarımızda ‘ TÜRKÜM,OĞRUYUM,ÇALIŞLANIM’ andının kaldırıldığını söylemeyeceğim, ben dış politikada kavgasız gürültüsüz dış politika yürütüyoruz diye övündükleri dış politikanın iflas ettiğini bir tane dost devletimiz kalmadığını bahsetmeyeceğim. Ben boğazlarına kadar hırsızlığa, yolsuzluğa kul hakkına, Yetim hakkına boğulduklarından bahsetmeyeceğim, AMERİKADA okuyan çocuklarının dostlarım burslu okutuyorlar dediklerinden bahsetmeyeceğim, Cumhuriyet tarihinde 4 bakanın hırsızlıktan meclik soruşturması geçirilip affedilip yargılanmadıklarından bahsetmeyeceğim, Gecenin bir yarısında Süleyman Şah Türbesinin kaçırılıp bayrağın tabutun içerisine konulup Türkiye’ye getirilip, kahramanlık gibi lanse edildiğinden bahsetmeyeceğim, son zamanda iç güvenlik yasasının Türkiyenin kurtuluşu gibi Pkknın emrine uyup dövüş kavga çıkardıklarından bahsetmeyeceğim, K.Maraş’ın malatyadan Gaziantep’den Kayseri’den daha fazla oyu verip devletin gelirinden en az payı aldığından bahsetmeyeceğim.  

2002 yılında hükümeti devraldıklarında 6.500 TL olan bir torba unun bugün 100 TL olduğundan bahsetmeyeceğim.  

Bölgemize dönersek 2002 yılında K.Maraşta 1 tane icra dairesi varken bugün 4 tane icra dairesi vardır, kadınlarımıza 3 çocuk yapın diye bahseden zatın, 2002 de kadına yönelik şiddetin Türkiye çapında %7 iken bugün 2015 yılının ilk üç ayında 55 tane kadın cinayeti 170 tane kadın tecavüzünün olduğundan haberi var mı? Kadını bir makine gibi gören üretim aracı zanneden iktidarın kadına bakış açısı bu mu? Bugün boşanma davaları K.Maraş’ta 2002 yılında yıllık 650 iken bugün on binlere varmıştır. Daha bu konuları sıralayabiliriz ama kıymetli zamanlarınızı almamak için uzatmak istemiyorum. 

Ve diyorum ki.. 
Düşürme Sahip ol bayrağına 
Türk İslam Mührünü Gel Vur Çağına 
Fitneyi Fesadı Yalanı Götür,
Dök Dökebilirsen İş başa düştü. 

HEPİNİZE YENİDEN TEŞEKKÜR EDİYOR 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNE KADAR BİZİMLE BİRLİKTE İŞİNİZDEN GÜCÜNÜZDEN, AİLENİZDEN KIYMETLİ ZAMANLARINIZI FEDEKARLIK YAPIP MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMAYA SÖZ VERİYORMUSUNUZ. 

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!