Başkan Mahçiçek, 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri için Ahmet Bayazıt İlk Okulu’nda sandık başına gitti. Eşi Ayten Mahçiçek ile birlikte, 2036 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Mahçiçek, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması temennisinde sulundu.

Sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mahçiçek, oy kullanmak için gelen ilçe sakinlerine teşekkür etti. Mahçiçek, “Bildiğiniz gibi bu bir genel seçim. Genel seçimlerde yasa gereği 4 yılda bir yenileniyor. Bugün de bir yenilenme döneminin seçim günü. Dolayısıyla biz de geldik ve oylarımızı kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İşte demokrasinin güzelliği burada. Bugün önümüzdeki 4 yıl ülkemizi yönetecek temsilcilerimizi seçiyoruz bugün. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için iyi neticeler, hayırlı neticeler olur” diye konuştu.

AK Parti’nin anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla parlamentoya gireceğine inandığını kaydeden Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı;

“İnşallah akşamüzeri neticeleri aldığımızda da tabi ki AK Parti’mizin tek başına iktidara gelmesini, onun da ötesinde anayasal değişikliği, yeni bir anayasa yapacak çoğunluğa ulaşacağını ümit ediyorum, temenni ediyorum. İnşallah bunu başaracağız. Biz inanıyoruz ki bu ülke, milletin seçtiği temsilciler tarafından yönetilecektir. Bugüne kadar bu milletin seçtiklerine bu ülkeyi yönettirmek istemediler. Bir vesayet sistemi her zaman olmuştu ama bu seçimlerle beraber, bu milletin seçtiklerinin önündeki engeller kalkacaktır. Ben 7 Haziran Seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”


Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek