7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için adayların belirlenmesine 3 hafta kala aday adayları da seçim çalışmalarına hız verdi. Ak Parti eski Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Nursel Reyhanlıoğlu seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek destek istedi.

Kahramanmaraş'ta Ak Parti'nin en güçlü kadın adaylarından biri olan Nursel Reyhanlıoğlu Görme Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Doğan Nurluyol ile bir süre sohbet eden Reyhanlıoğlu seçilmesi durumunda "engellilerin sorunlarıyla" çok daha yakından ilgileneceğini söyledi.

Daha sonra Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanlığını ziyaret eden Nursel Reyhanlıoğlu Memur-Sen İl Başkanı Adnan Alagöz ve Memur-Sen'e bağlı diğer sendikaların başkanlarıyla sohbet etti. 

Nursel Reyhanlıoğlu daha sonra Kahramanmaraş Esnaf ev Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu'yu ziyaret etti. "Uzun yıllar siyasetin içinde yer alan biri olarak Esnaf ve Sanatkârlarımızn sorunlarını çok iyi biliyorum" diyen Reyhanlıoğlu seçilmesi durumunda her zaman Esnaf ve Sanatkârların yanında olacağını söyledi.