7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25.dönem Milletvekili Genel seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili aday adalığını açıklayan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başmüfettişi Süfyan Emiroğlu, Kahramanmaraş'ta görev yapan sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir araya geldi.
Sırasıyla, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Memur - Sen Başkanı Adnan Alagöz , Eğitim Bir-Sen Başkanı Abdul Aziz Aydın, İlim Yayma  Çemiyeti Başkanı Ali Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Saçaklı Zade Vakfı Başkanı Ali Demirdögen  ve Büro Memur-Sen Başkanı Halil Küçükdevlet'i makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ  BİR ÜLKENİN GELİŞMİŞLİK AYNASIDIR
Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Süfyan Emiroğlu, " Sivil toplum demokrasinin olmaz ise olmazıdır. Bir ülkede sivil toplum ne kadar güçlü ise o şehir o kadar demokrattır, değişime, oluşuma, ilerlemeye açıktır. Bu anlamda olabildiğince tüm sivil toplum örgütlerine ulaşmaya çalışıyorum. Onlarla bu düşüncemi istişare ediyorum. Parlamentoya girersem sivil toplum örgütleri ile çalışmalarıma devam edeceğim." dedi.
Emiroğlu konuşmasını şöyle tamamladı:
"Türkiye’nin çevresindeki gelişmeleri takip ediyorsunuz. Böyle bir süreçte seçime girecek. Türkiye bu seçimi kazasız belasız, demokrasisini güçlendirerek çıkarsa, çiftçisine, işçisine, memuruna ve tüm vatandaşlarımıza yansıyacak.  Türkiye daha bir refah toplumu, daha demokrasi standartları yüksek olan, istikrarı olan bir ülke olarak yoluna devam edecek. Bu süreçte bende istedim ki çorbada tuzum bulunsun. Kenardan gazel okumayalım, hakikaten işin içine girerek taşın altına elimizi koyalım ve bir katkı verelim. Bu anlamda kendi memleketimi tercih ettim. Eğer Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz bizi uygun görürse, elimizden geleni yapacağız. "