Bitlis Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan başkanlığında, ilçedeki siyasi parti temsilcileri ile “seçim sürecini yürütme ve değerlendirme” toplantısı yapıldı.

İlçedeki siyasi parti temsilcileriyle gerçekleşen toplantıda seçim süreciyle ilgili asayiş ve güvenlik tedbirleri görüşülerek, seçim süreci boyunca uyulması gereken kurallar ve alınan tedbirler hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca, seçim süreci boyunca iletişim kanallarının açık tutulması hususuna vurgu yapıldı.

Yapılan toplantının ardından siyasi parti temsilcilerine başarı dileğinde bulunan Kaymakam Murat Erkan, “Temennimiz, seçim sürecinin demokratik ilke ve prensiplerinin uygulandığı, demokrasi kültürünün, seçim sürecinin her aşamasına yansıdığı bir seçim olması ve seçim sürecinin demokrasi şölen ve şenliği havasında geçmesidir. Bu vesile ile tüm siyasi partilere yapılacak olan seçimlerde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Siyasi parti temsilcileri ise bir birlerine başarı dileğinde bulundular.

Düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Murat Erkan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın ve siyasi parti temsilcileri katıldı.