KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Sandıkta milletin iradesi tecelli edecek ve hepimiz de bu iradeye saygı duyacağız" dedi.

Ünal, Elbistan ilçesine bağlı Karahüyük Mahallesi'nde milletvekili genel seçimi için oy verdikten sonra Afşin ilçesine geçerek oy kullanılan okulları ziyaret etti.

Sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet eden Ünal, yaptığı açıklamada, oyunu mezun olduğu Elbistan Karahüyük İlkokulu'nda kullandığını anımsattı. 

Ünal, Kahramanmaraş'ta sabah erken saatlerde seçimde görev yapacak partililer ile toplantı yaptıklarını, Afşin'de ziyaret ettiği okullarda da vatandaşlarla sohbet ettiklerini anlattı.

Seçimin büyük bir sükunet içerisinde geçtiğini vurgulayan Ünal, "Vatandaşlarımız rahat bir şekilde oylarını kullanıyor. Sandıkta milletin iradesi tecelli edecek ve hepimizde bu iradeye saygı duyacağız. İnşallah akşam Afşinimizde Elbistanımızda ve Kahramanmaraşımızda hayırlar getirecek bir sonuç bekliyoruz. 7 Haziran genel seçimleri vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Ünal'ın okul ziyaretlerine Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı İlker Çitil, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve partililer eşlik etti.