Osmaniye merkezde oy kullanan milletvekili adayları erken saatte sandık başına aileleri ile birlikte gelerek oy kullandılar.

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye 1'inci sıra adayı Nihat Çerçi oyunu Çardak İlköğretim Okulu'ndaki 1408 nolu sandıkta eşi Dudu Çerçi ile birlikte gelerek kullandı. Nihat Çerçi, "Oyumuzu yaşadığımız Çardak Köyümüzdeki okulda eşimle birlikte kullandık. Bugün inşallah demokrasi, adalet, hukuk kazanır." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye 2'nci sıra adayı Doç. Dr. Ruhi Ersoy, oyunu Şehit Binbaşı Oğuz Apanoğlu İlköğretim Okulundaki 1132 nolu sandıkta kullandı. Oy kullanımına annesi 79 yaşındaki Melek Ersoy ile birlikte gelen Ruhi Ersoy, şunları kaydetti: "Çocukluk hafızamızın, belleğimizin şekillendiği bir hafıza mekanında milletvekili adayı sıfatımızla gelip burada oy kullanmak benim için manevi bir anlam ifade ediyor. Ailemin de kütüğü Haraz mahallesinde kayıtlıdır. Anamla beraber geldik oyumuzu kullanmaya. Birileri 'ananına al git' dedi ya biz de anamızı aldık oyumuzu kullanmaya geldik. İnşallah hayırlara vesile olsun diliyoruz. Şu okulun merdivenlerinde çok andımızı okuduk biz, 'Türk'üm doğruyum, çalışkanım, varlığım Türk varlığına armağan olsun' dedik. Andımız artık bu okulun merdivenlerinde okunmuyor. Bu memleketin çocuklarının yeniden andımızı okuyabileceği bir Türkiye özlemindeyiz. Burada milli irade tecelli edip hayırlara vesile olur. Memleketimizin gereğini yapacağına olan inancımıza, demokrasimizin huzurlu bir seçim geçmesini istiyoruz. İnşallah bugün yapılacak olan seçimlerde ne trafolara kedi girer,nede birileri kalkışarak olumsuzluklar yapmaya kalkar. Milli irade sağlıklı bir şekilde tartışmasız bir şekilde tecelli eder ve biz de o tecelli eden iradeye saygı duyar, Türkiye'miz için hayırlı işler yapmaya doğru evriliriz diyorum. Hayırlı sonuçlar olacaklar."

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve 1'inci sıra adayı Dr. Suat Önal ise oyunu Fakıuşağı mahallesindeki Dede Korkut İlköğretim Okulu'nda bulunan 1109 nolu sandıkta kullandı.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise oyunu Özel Ender Koleji'ndeki 1082 nolu sandıkta kullandı. Başkan Kara, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde tercihini kullanmak üzere sandık başına eşi Nihal, çocukları Tuğçe ve Yiğit Kaan Kara ile birlikte geldi. Başkan Kara, seçimlerin Türkiye'ye ve Osmaniye'ye hayırlar getirmesini dileyerek, "Demokratik bir yarış bugüne kadar gerçekleşti. Bazı üzücü ve müessif hadiselerde oldu. Hiç olmamasını arzu etmediğimiz hadiselerde oldu ve bundan dolayı zarar gören insanlarımıza veya insanlarımıza da başsağlığı diliyorum. Bu yarışın bu gün itibariyle de demokratik bir olgunluk içerisinde geçmesini ve sonuçlanmasını ülkemiz içinde hayırlı sonuçlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." diye konuştu.