AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Veysi Kaynak ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'i Haber46.com Başyazarı Ali ÇAM karşıladı. Ziyarete AK Parti İl Medya Tanıtım Başkanı Mehmet Beşen, AK Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil,AK Parti OnikişubatGençlik Kolları BaşkanıAv. Mehmet Akif Erdoğan ile birlikte gelen Veysi Kaynak seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak, yaptığı açıklamada, aday listesinin Kahramanmaraş'ın tümünü ve teşkilatı çok iyi derecede temsil ettiğini söyledi.

Milletvekili adaylarının hergün farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya geldiğini dile getiren Kaynak, "Gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ilçe teşkilatımız, il teşkilatımız ve belediye başkanımız hep birlikte partimizin başarısı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu birlik ve beraberlik başkasına başkasına nasip olacak birşey değil. Çok güçlü bir teşkilatız" ifadelerini kullandı.

Haber46 başyazarı Ali Çam'da Haber46'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ali Çam yaptığı açıklamada "Kahramanmaraş'ın ilk haber sitesi olan Haber46.com'un bu gün günlük 30 bini aşan ziyaretçi sayısıyla Türkiye'nin en büyük yerel haber sitelerinden biri olduğunu" söyledi. "Haber46'nın bir Sivil Toplum Kuruluşu gibi çalıştığını" söyleyen Ali ÇAM "Haber46 ülkemiz ve şehrimiz için yapılan her güzel şeye, atılan her güzel adıma destek vermeye hazırdır" dedi.

Ziyaret karşılıklı sohbet ve iyi dilek temennileriyle sona erdi....