Sinop Valisi Hasan İpek, Türkeli ilçesine ziyarette bulundu.
Türkeli ziyaretinde Vali İpek’i Kaymakamlık binası girişinde Türkeli Kaymakamı Semih Altaş, Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Erden Özden, İl Genel Meclis üyeleri ve ilçe müdürleri karşıladı.
Kaymakamlıktan sonra Türkeli Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali İpek, Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Erden Özden’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı ve meclis üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali İpek’e Başkan Yardımcısı Erden Özden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Vali Hasan İpek daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüklerine ziyarette bulunarak toplu fotoğraf çekiminde bulundu ve ardından esnaf ziyareti gerçekleştirerek Türkelili esnaflarla sohbet etti. Hasan İpek son olarak Türkelili Gazi Recep Öncü’nün ailesine ziyarette bulunarak sohbet etti ve gazinin babası Ramazan Öncü’ye kotra hediye etti.
Sinop Valisi Hasan ipek’in Türkeli ziyaretine, Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Komutanı J.Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yüzer, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu ve il kamu kurum ve kuruluşların amirleri eşlik etti.