Sinop Valisi Hasan İpek, Erfelek ilçesinde incelemelerde bulundu.
Erfelek ziyaretinde Vali İpek’i Kaymakamlık binası girişinde Erfelek Kaymakamı Adem Karadaş, Erfelek Belediyesi Başkan Vekili Berna Türkoğlu, İl Genel Meclis üyeleri ve ilçe müdürleri karşıladı. Kaymakamlıktan sonra Erfelek Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali İpek, Belediye Başkanı Vekili Berna Türkoğlu’ndan ilçelerdeki çalışmalar hakkında brifing aldı.
Ardından Vali İpek, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Garnizon Komutanlıklarını ziyaret etti. İnceleme gezilerinin akabinde, Erfelek çarşı esnafları ile sebze ve meyve pazarı esnaflarını da ziyaret eden Vali İpek, esnaflarla tek tek tokalaşıp bir süre sohbet etti. Erfelek Kaymakamı Adem Karadaş, Vali İpek’e ilçenin tarihi geçmişi hakkında bilgiler aktardılar.
Sinop Valisi Hasan İpek’in Erfelek ziyaretine, Sinop AK Parti Milletvekili Nazım Maviş, Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Komutanı J.Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yüzer, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu ve il kamu kurum ve kuruluşların amirleri eşlik etti.