Cizre Rehberlik ve Araştırma Merkezi “SODES Engelsiz Yaşam Projesi” kapsamında engelli vatandaşlara yönelik iftar programı düzenledi.
Cizre Rehberlik ve Araştırma Merkezinin SODES kapsamında geliştirdiği Engelsiz Yaşam Projesi kapsamında Dicle Nehri kenarında engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik iftar programı düzenledi. İftar programında Milli Eğitim Şube Müdürleri Mevlit Gayirinal,Bülent Elçi Torunu,Hastane Müdürü Mahsum Erol,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gümüş,Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Agit Işık,Engelsiz Hayat Derneği Başkanı Gülizar Ölmez ve Yöneticileri,Engelliler ve Aileleri katıldı.
Cizre Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Agit Işık, “Bu programı düzenlememizdeki amaç engelli vatandaşlarımızın bir araya gelmesini sağlamak ve bu anlamda onlarla hasbihal etmektir.Bu vesile ile iftar programı düzenlemeye karar verip bu akşam engelli kardeşlerimizle bir araya gelmiş olduk” dedi.
Engellilere yönelik böyle bir organizasyonda emeği olanlara teşekkür eden Cizre Engelsiz Hayat Derneği Başkan Yardımcısı Nurettin Songur, “Keşke her zaman böyle etkinlikler yapılabilse, bu bizim için muazzam bir şey. Böyle bir gecenin düzenlenmesinden çok memnun kaldık ve en azından hatırlandığımızı bir kez daha anlamış olduk bunun içinde sevinçliyiz” dedi.