Şırnak’ın Uludere İlçe Kaymakamı İbrahim Halil Şıvgan, ilçede yaptıkları başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı İlçe İşletme Şefi Mehmet Altürk’ün şahsında Dicle Elektrik Dağıtım’a teşekkür etti.
Özelleştirmenin gerçekleştirildiği 2013’ten bu yana Uludere’de görev yapan Dicle Elektrik Dağıtım İlçe İşletme Şefi Mehmet Altürk ve ekibi, ilçe merkezinin yanı sıra köylerde de önemli çalışmalara imza attı. Bir sınır ilçesi olan Uludere’de olumsuz doğa şartları ve güvenlik sorunlarına rağmen Dicle Elektrik Dağıtım çalışanları, vatandaşların kesintisiz ve kaliteli elektrik enerjisi alabilmeleri için canla, başla görev yapıyor. Şirket çalışanlarının yaptığı ve halkın da takdirini toplayan bu özverili çalışmalar Kaymakam İbrahim Halil Şıvgan’nın gözünden kaçmadı.
Dicle Elektrik Uludere İlçe İşletme Şefi Mehmet Altürk ile teknik personellerden Sadık Ürek’i makamına davet eden Kaymakam İbrahim Halil Şıvgan, gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı ilçe halkı adına kendilerine teşekkür etti. Kaymakam Şıvgan, İşletme Şefi Altürk ve teknik personel Ürek’e ayrıca birer teşekkür belgesi verdi. Söz konusu belgede "Hepimizin gözbebeği Uludere ilçemizde zor şartlar altında fedakar ve kahramanca görevini ifa etmeye çalışarak bölgemizde huzur ve güvenliği temin etme çalışmalarında bizlere sağladığınız destekten ötürü bu belgeyi almaya hak kazandınız" ifadelerine yer verildi.
Dicle Elektrik Dağıtım adına ilçe Kaymakamından aldıkları teşekkür belgesini önemsediklerini belirten işletme şefi Mehmet Altürk, çalışmalarını aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.