Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Sivas, Yozgat ve Tokat’ta ihtiyaç sahibi 600 aileye Ramazan paketi dağıtıldı.
Sivas, Tokat, Yozgat illerinde yaklaşık 900 bin aboneye hizmet veren ÇEDAŞ, daha iyi hizmet vermek amacıyla yaptığı teknolojik ve nitelikli çalışan yatırımlarının yanı sıra, bölgeye sosyal ve ekonomik katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projeleri de geliştiriyor. Bu kapsamda ÇEDAŞ, Ramazan’da 600 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan paketi dağıttı. ÇEDAŞ, önce muhtarlarla görüşerek ihtiyaç sahiplerinin tespitini yaptı ardından saha personelleri temel gıda maddelerinden oluşan Ramazan paketlerini sahiplerine ulaştırdı.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, "İftar ve sahur sofralarının bereketlendiği bu mübarek ayda ÇEDAŞ ailesi olarak bizler de elimizdeki imkanları paylaşmak istedik. Muhtarlar Derneği başkanı, mahalle muhtarları ve saha ekipleri yardımıyla Sivas, Tokat, Yozgat il ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri belirledik. Un, şeker, bakliyat, sıvı yağ gibi temel gıda maddelerinden oluşan Ramazan paketleri hazırlayarak saha personellerimiz yardımıyla tayin edilen adreslere teslim ettik. Sorumluluk bölgemiz genelinde 600 adet ramazan paketi dağıttık. Nitelikli hizmet vermek amacıyla tesis yönetimi, yazılım geliştirme, istihdam yaratma gibi yatırımlarının yanı sıra bu ve benzeri sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da bölgeye değer katmaya devam edeceğiz." dedi.
Muhtarlıkların, kamuoyunun yararına pek çok çalışma yaptığını söyleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayı sofraların bereketlendiği, paylaşımın arttığı bir dönem. Bu ayda bizler de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Kurumların da katkısıyla daha çok kişiye yardımda bulunabiliyoruz. İlimizin önemli kurumsal değerlerinden biri olan ÇEDAŞ ile de yardım paketi dağıtılması konusunda bir işbirliği gerçekleştirdik. Mahalle muhtarlarımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belirledik ve ÇEDAŞ çalışanları tarafından temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketinin kendilerine ulaşmalarını sağladık." ifadelerini kullandı.