Çamlıbel Elektrik ve Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara Kadir Gecesi nediyle çeşitli hediyeler verdi.
Paylaşmanın öneminin arttığı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıtılması, iftar organizasyonu gibi pek çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren ÇEDAŞ, Sevgi Evleri’nde yaşayan kimsesiz çocukları da unutmadı. ÇEDAŞ, yöneticileri Sevgi Evleri’ndeki çocuklara hediyeler takdim etti.
Türkiye’nin Sivas, Tokat, Yozgat illerinde yaklaşık 900 bin aboneye hizmet veren ÇEDAŞ sürdürülebilir ve kaliteli enerji için yaptığı nitelikli çalışan, teknoloji ve yazılım çalışmalarının yanı sıra bölgede yaşayan ihtiyaç sahibi insanlara çeşitli yardımlarda bulunuyor. Sosyal sorumluluk faaliyetlerine aralıksız devem eden ÇEDAŞ, bu kapsamda Sivas’ta kimsesiz çocukların yaşadığı Sevgi Evleri’ndeki 75 çocuğa kıyafet ve ayakkabıdan oluşan hediyeler dağıttı. Ayrıca, ÇEDAŞ Kadir Gecesi’nde Ulu Cami ve Paşa Cami’nde Teravih Namazı sonrası mevlit şekeri dağıttı.
ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Kadir Gecesi ile ilgili olarak,"Kadir Gecesi, Allah’a yakın olduğumuz gecelerin en önemlisidir. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin dualar için açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı bu mübarek gecede dua ve tövbelerin kabul olmasını diliyorum, hayırlı kandiller."dedi.