Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından Sivas il, ilçe ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim dağıtımı yapıldı.
Deniz Feneri Derneği, Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları, yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yoksul ailelerin yaptıkları müracaatlar titizlikle incelenerek yapılan araştırmalardan sonra, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenlere gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları yapılıyor.
Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamada ihtiyaç sahibi ailelere ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıldığı belirtilerek, "Hedefimizde daha çok yardım dağıtmak, daha çok mağdura ulaşmak daha çok iyilik yapmak var." denildi.
Dağıtımlar kapsamında, Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından Sivas il, ilçe ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi 312 aileye gıda, 304 aileden bin 452 kişiye giysi yardımları dağıtıldı.