Sivas Belediyespor’da olağan genel kurulda Turhan Tunahan yeniden başkanlığa seçildi.
İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen olağan genel kurula Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve delegeler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra divan oluşturuldu. Yönetim kurulu üyesi Osman Yılmaz’ın okuduğu denetim raporu ve mali bilanço, genel kurul üyelerinin oyları ile kabul edildi.
Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, Belediyespor’un 3 yıl gibi kısa bir zamanda şampiyonluk ve madalyalar kazandığını belirterek, bu başarının yönetim kurulu üyelerinin fedakarlığı ile ortaya çıkan bir ekip çalışması olduğunu söyledi. Sivas Belediyespor’un, kurumsal kimliğe kavuşması, geleceğinin sağlam olması için alt yapıya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Tunahan,"Bu işler sevda işidir. Eğer Mecnun Leyla’ya aşık olamasaydı o çölün tozunu sıcağını çekmezdi. Spor adamları karda soğukta sıcakta yağmurda fedakarca emek vererek amansız mücadele verilmezdi. Biz hep birlikte şevkle aşk ile çalıştık. Ben inanıyorum ki bu gönül birlikteliğimiz devam ettiği sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Yeni ufuklara yolculuğa çıkıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun. Bu yıl ilimize ve sizler layık takımlar izlettirmek en büyük gayemiz olacak. Genel kurulun camiamıza ve kulübüme hayırlar getirmesini temenni ediyor, bizi yalnız bırakmadığınız çok teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra genel kurula verilen tek listeyle yapılan oylamada, Turhan Tunahan Sivas Belediyespor Kulüp Başkanlığına yeniden seçildi.