Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Hastaoğlu yayınladığı mesajında, 96 yıl önce açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümünün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en önemli günlerden birisi olarak yerini aldığını belirtti. Bu önemli günün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından ülkenin geleceği ve millet egemenliğinin teminatı olan çocuklara armağan edildiğini vurgulayan Hastaoğlu mesajına şöyle devam etti.
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu özel günü çocuklarımıza armağan ederek gelecek nesillerimizin teminatı olan çocuklara ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur.Çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu olarak yetişmesi en büyük temennimizdir. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza güveniyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, tarihimizden aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Milli bayram olmanın ötesinde bütün dünyada evrensel bir özellik kazanmış olan bu güzel günde, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan Türk milletinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum."