Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, göreve yeni atanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il yönetimini ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz ve Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu’ya ’hayırlı olsun diyen’ Çetindağ, tarım ve hayvancılık konusunda destek beklediklerini söyledi.

Çetindağ, köylerin tamamen boşaldığını belirterek,"Amacımız köylerdeki üreten insanları orada tutmak, ayakta tutmak. Çünkü üretmeden hiçbir şey olmuyor. Bu İşkur’la ilgili sürekli şehirdeki insanları getirip de burada belli bir ücretle çalıştırıp hiçbir şey yapmadan bir katkı sunmadan bunun tamamını köylere aktaralım. Yani oradaki insanlar üretsin, üretenlere verelim. İşte köy kadını sabah kalkıyor saat 5’te akşama kadar ineğiyle uğraşıyor. İşkur’un tamamı çobanlara aktarılsın, o insanlar köylerde dursun. Çoban bulamıyorsun, çalışacak kimse bulamıyorsun, gençleri köylerde tutamıyorsun. Kırsalın çiftçiyi bu konuda desteklenmesi gerekir. Bu konuda sizlerinde desteklerini bekliyoruz"dedi.

MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz ise,16 Nisan referandum sürecinde çalışmalarına hızlı olarak devam ettiklerini ifade ederek,"İnşallah Sivas’ımız daha önceki yaptığım bir açıklamada söylediğim gibi 4 Eylül Kongresinde aldığı şerefli mazisinden dolayı şerefli bir şekilde ’evet’ diyecektir ve yüzde 75’lere yakın bir oy ile Türkiye genelinde de yüzde 60’ları geçen bir evet oyunu yakalayarak yönetim sistemimizi değiştirip hızlı kara alabilen güzel yasalar çıkarabilen bir meclisle yolumuza devam edeceğiz"şeklinde konuştu.