Acıbadem Kayseri Hastanesi, Yunus Bekir Toplantı salonunda düzenlediği kahvaltıda 14 Mart Tıp Bayramı’nı hekimleriyle kutladı.

Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde düzenlenen kahvaltıda Hastane Direktörü/Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz şunları söyledi: "Acıbadem Sağlık Grubu olarak misyonumuz, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek ve tıbbın gelişimine katkı sağlamaktır. Önce insan, önce sağlık anlayışıyla toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerinde yaptığımız atılımlarla yolumuza devam ediyoruz. Farklılığımızı yaratan en önemli unsur ise; mesleğinde en iyi olmak için gereken eğitim, deneyim ve özelliklere sahip, kendini sağlık hizmetine adamış, özverili ve Acıbadem'li olmaktan gurur duyan ekibimizdir. Hekimlik gerçekten ulvi bir görevdir. Hekimler, mesai saatleri olmayan, resmi tatilleri olmayan, çok okumak ve sürekli kendini yenilemek zorunda oldukları bir mesleğin temsilcileridir. Artık ülkemizde doktorlarımızın tıp mesleğinin icrasında hiçbir eksiği yoktur. Hatta yurt dışında yaşayan bizlerden tedavi alan vatandaşların iltifatlarına, övgülerine mazhar olmaktayız."

Dr. Akbeyaz, sağlık turizmi çerçevesinde hastanelerine gelen yurt dışı hastaların ise hayranlıklarını açıkça dile getirdiğini belirterek, "Tedavi protokollerimiz ABD ve Avrupa ülkeleri ile birebir aynı gitmekte, en ciddi ameliyatlar yapılmakta olup, hastanemizde kanser ve yoğun bakım hizmetleri JCI ve Avrupa standartlarında gerçekleştirebilmektedir. Bu başarıların altında değerli hekimlerimizin imzaları var. Bu etkinlik vesilesiyle tüm doktorlarımızın Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." diye konuştu.