Acil Tıp Teknisyenleri-Teknikerleri(Paramedik) Derneği Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Germanicia Otel'de organize edilen İftar Programına;Özel ve Devlet Kurumlarında çalışan Acil Tıp Teknisyeni,Paramedik ,112 Acil Çalışanları, çeşitli Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve Aileleri katıldı. 

112 Acil ve Sağlık Çalışanı Görev Şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okunarak başlayan organizasyonun açılış konuşmasını yapan ATT-DER İl Başkanı Hakan ESKİOĞLU, “ Can Kurtarmak İçin Canlarını Pahasına Şehit Düşmüş Arkadaşlarımızı minnetle, şükranla yad ediyoruz dedi. ATT-DER olarak her geçen yıl daha da büyüdüklerini belirterek, "Kısa zamanda çok geniş bir ailemiz oldu. Sahaya sadece A.T.T ve PARAMEDİK olarak bakmayıp şoföründen, öğrencisinden çalışanına kadar tüm 112 Acil Personellerinin ve Özel Kurumda Çalışan Arkadaşlarımızın da  sorunlarını gündeme getirip çözmek için mücadele veriyoruz dedi.

 ESKİOĞLU, sadece hizmet yolunda değil sosyal anlamda da bu organizasyonların devam edeceğini ifade ederek tüm Acil Tıp Teknisyeni,Paramedik ,112 Acil Çalışanları ve üyelerimizin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum, dedi.