Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri, Kimse Yok Mu derneği aracılığı ile ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yardım paketlerinin dağıtımını yaptı.

Aktif Eğitimciler Sendikası Aksaray İl Temsilcisi Şaban Önge, konu ile ilgili şunları kaydetti: "İçinde bulunduğumuz rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için koşturan Kimse Yok Mu iyilik noktasına gelerek biz de işin ucundan tutalım istedik. Şehrin arka sokaklarına indiğinizde gerçekten 'kimse yok mu' diyen insanları görüyorsunuz. İhtiyaç sahiplerine bizatihi elinizle yardım malzemesini veriyorsunuz, yardım kolisinin nereye gittiğinine bizzat şahit oluyorsunuz. Bu da insanı mutlı ediyor. Aktif Eğitim Sen sosyal projelere imza atan bir sendikadır. 'Ateş nereye düşerse düşsün bizi yakar' duygusuyla hareket ediyoruz. Bizlere böyle bir iyilik yapma fırsatı sunduğu için Kimse Yok Mu'ya teşekkür ediyoruz."

Kimse Yok Mu İyilik Noktası yetkilisi İsa Süslü de, "Aktif Eğitim Sen Aksaray Temsilciliği'ne teşekkür ediyorum. Tüm eğitim çalışanlarını derneğimizin yapmış olduğu çalışmalara davet ediyorum." dedi.