Aktif Eğitim Sendikası Kırıkkale Temsilciliği üyeleri Celal Bayar Parkı’nda piknikte bir araya geldi.

Ailelerin de katıldığı piknikte, öğretmenler günün yorgunluğunu atma fırsatı buldu. Eğitimciler okullarda karşılaştıkları problemlere örnek çözümlerini, okullarındaki güzel uygulama örneklerini paylaşarak mesleki gelişimlerine katkı sağlamış oldu. Çeşitli etkinliklerin de düzenlendiği piknikte aktif eğitimciler, gün sonunda mutlulukları yüzlerinden okundu. Eğitimciler bir daha ki aktif programda buluşma dilekleriyle pikniği sonlandırdılar.

Pikniği organize eden Aktif Eğitim-Sen Kırıkkale Temsilcisi Tevfik Delice, “Bizler eğitimciler olarak yoğun programlar yüzünden kendimize iyi vakit ayıramıyoruz. Piknik vesilesi ile hem üyelerimizi tanıştırmak ve kaynaştırmak hem de üyelerimize stres attırmak istedik. Öğrencilerimize hem çalışın hem de dinlenin diye öğütler veriyoruz. Aynısına bizlerin de ihtiyacı var düşüncesi ile kaynaşma pikniği düzenledik.” dedi.

Sendikacılığın Türkiye’de sadece basın açıklaması yapmaktan ibaret olduğunu kaydeden Başkan Delice, Aktif Eğitim-Sen olarak toplumsal olaylara duyarsız kalmayacaklarını, bunun yanında
üyelerinin haklarını savunacaklarını, üyelerin önemi günlerinde onların yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.