Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi üyelerinin sürpriz doğum günü kutlamalarına bir yenisini daha ekledi.

Aktif Eğitim-Sen Samsun şubesi tarafından geleneksel hale gelen üyelerinin doğum günü kutlamalarına bu sefer sinema etkinliği eklendi. Her ay üyelerinin doğum günlerini farklı etkinliklerle kutlayan Aktif Eğitim-Sen Samsun Şubesi mart doğumlu üyeleri sinemada bir araya getirdi.

Şube Başkanı Sefa Zor, "Mutlu ve huzurlu bir toplumun, ailenin ve bireyin mutlu olmasından geçtiğine inanan sendikamız, üyelerimizin ve yakınlarının acı günlerinde de mutlu günlerinde de her zaman yanlarında olacaktır ve bunun sadece sözde kalmaması adına farklı etkinlikler yapmaya da devam edecektir." dedi. Sadece yetkili değil aynı zamanda güçlü ve etkili bir sendika olmak amacıyla yola çıktıklarını belirten Zor, üyelerinden aldığı güç ve moralle her zaman barışı savunan, diyaloğa açık, kaynaştırıcı, birleştirici, geleceğe katkıda bulunan bir yolda ilerleyeceklerini belirtti.

Sendikalarının kendilerine hazırladığı doğum günü etkinliğine aileleriyle birlikte gelen sendika üyeleri ,bağlı bulundukları sendikalarının kendilerini bu şekilde hatırlamalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bunun hayatlarında aldıkları en anlamlı doğum günü hediyesi olduğunu belirten üyeler kendilerini ve ailelerini bu program vesilesiyle bir araya getirip kaynaşmalarına vesile olan sendikalarına teşekkür edip hatıra fotoğrafı çektirdi.