Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde hayata geçirilen ‘Destek Sizden Gayret Bizden Projesi" kapsamında İsmail Özdemir Huzurevi ziyaret edildi.

Ziyarete Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, Gençlik Merkezi Müdürü Tuncay Haskılıç, denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlüler, Gençlik Merkezi üyeleri ile huzurevi sakinleri katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya yaptığı konuşmada, "'Sevgi paylaştıkça çoğalır' ilkesinden hareketle hayatımızın bir parçası olan, deneyimlerinden istifade ettiğimiz saygıdeğer büyüklerimizi ‘Destek Bizden Gayret Sizden Projesi’ kapsamında, 12 Denetimli Serbestlik Yükümlümüz ile birlikte ziyaret etmek, bir nebze olsun yalnızlıklarını unutturmak, sorunlarını dinleyip onlar ile güzel bir gün geçirmek istedik. Bu ziyaretimizdeki diğer bir gayemiz ise toplumumuzda yavaş, yavaş yok olmaya yüz tutmuş manevi, kutsal ve ahlaki değerlerimizi tekrar hatırlatmak ve sosyal sorumluluk bilinci ve dayanışma ruhunu kazandırabilmektir. Sizler bizim için değerlisiniz. Sizlere hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur. Ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz." dedi.

Yaşlıları, bizleri geçmişten geleceğe taşıyan köprü olarak tanımlayan Kaya, konuşmasını "Selam Olsun" isimli şiirini seslendirerek tamamladı.

Ziyaret birlikte yenen öğle yemeği ile devam etti.