Aktif Eğitim-Sen Erzurum şubesi üyeleri, Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla il merkezindeki ihtiyaç sahibi 45 aileye gıda kolisi dağıttı. Aktif Eğitim-Sen Erzurum Şube Başkanı Mehmet Karslı, paylaşmanın verdiği mutluluğu üyeleriyle birlikte yaşadıklarını söyledi.

Ramazan ile birlikte toplumsal birlik ve dayanışma duygusu da arttı. Ramazan ayında zirveye ulaşan yardımlaşma faaliyetleri, ihtiyaç sahipleri ile zenginleri buluşturuyor. Aktif Eğitimciler Sendikası üyesi eğitimciler, Kimse Yok Mu Derneği'nin Hilalkent'teki lojistik merkezinden ihtiyaç sahibi 45 aileye gıda yardım kolisi dağıttı. Eğitimciler gıda kolilerini yoksul ailelerin evlerine kadar götürüp, elleriyle kura gıda maddesi bulunan yardım kolilerini teslim etti.

Sendika Şube Başkanı Karslı, Ramazan’ın manevi bereketinden hissedar olmak için üyeleriyle birlikte sözkonusu organizasyon düzenlediklerini ifade etti. Hazırlanan 45 koliyi aynı sayıdaki aileye ulaştırdıklarını dile getiren Karslı, "Sosyal sendikacılığı ilke edinmiş Aktif Eğitim-Sen olarak Ramazan’da yaptığımız bu çalışma berekete vesile olacaktır. Bugün Kimse Yok Mu Derneği'nin belirlediği 45 aileye Ramazan kumanyası dağıttık. Yardımlarımız devam edecek." dedi.