Genç Kahramanmaraşlılar Platformunun karşılıklı bilgi ve tecrübe alışverişi amacıyla her ay düzenlemiş olduğu "Salı İstişare Toplantıları" nın ekim ayı konukları Yargıtay Üyesi Mikail Özdemir ve Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı Ömrü Yılmaz oldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ecerkale’nin Platformun kuruluş amacı ve kurulduğu günden bugüne yapmış olduğu faaliyetler konusunda bilgi vermesiyle başlayan toplantıya Yönetim Kurulu ve Platform üyeleri açıklamaları ile katkı sağladı.

HEYECANIN VE DİNAMİZMİN SÜREKLİ OLMASI

Platform çalışmalarının heyecan verici olduğunu, bu heyecan ve dinamizmin süreklilik arz etmesinin Kahramanmaraş’ın gelişmesi açısından etkili olacağını dile getiren Yılmaz, kendisinin de yapılacak çalışmalara gerek hukuki gerekse şahsi destek vereceğini ve bu genç oluşumun pozitif enerjisine katkı sunacağını belirtti.

ÖZDEMİR’DEN TARAFSIZLIK VURGUSU

Mikail Özdemir de böyle bir toplantıya davet edilmesinden dolayı mutlu olduğunu, yapılan faaliyetlerin tüm Kahramanmaraşlıları kapsayıcı çalışmalar olmasının gurur verici olduğunu, Platform çalışmalarının yeni nesil sivil toplum kuruluşları vizyonuna örnek teşkil ettiğini, hiçbir çıkar gözetmeden memleket için çaba gösteren bu dinamik ekibin desteklenmesi ve çalışmalara katkı sunulması noktasında üzerine düşeni yapacağını belirtti.

Ayrıca üye kabul noktasında tarafsızlık ilkesi göz önünde bulundurularak çeşitliliğin artmasının önemli olduğuna dikkat çeken Özdemir, bu sayede memleket için faydalı bir çok fikrin ortaya çıkacağını belirtti.

Keyifli geçen toplantı, konuklara özel hediyelerin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.