Havza Ziraat Odası Başkanlığı'nı 24 yıldır yürüten Fahri Şahin, genel kurulda görevi devretti. Odanın genel kurulu, Yeni Mescit Mahallesinde bulunan 810 Sayılı Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi binasında yapıldı.

Burada bir konuşma yapan Oda Başkanı Şahin, bu tür yerlerin hizmet makamları olduğunu belirterek, “Bizler seçilsek de seçilmesek de her zaman halkımızın hizmetinde ve kazanan kardeşimizin yanında olacağız.” dedi. Başkan adayı Coşkun Genç ise göreve gelmeleri durumunda farklı projelerle çiftçilere hizmet için çalışacaklarını belirterek, “Şayet göreve seçilirsek, yine sayın başkanımızın engin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Önemli olan, seçimden sonra da dost kalmaktır.” şeklinde konuştu.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra yönetim kurulu seçimine geçildi. 98 delegenin tamamının oy kullandığı seçim sonunda Coşkun Genç, 53 oyla başkan seçildi. Şahin ise oyların 45’ini alırken geçersiz oy çıkmadı. Tebrikleri kabul eden Genç önceliğin çiftçilerin menfaatleri adına projelere imza atmak olduğunu belirterek, “Sayın başkanıma, yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Ayrıca genel kurul delegelerimize, vermiş oldukları destekler için teşekkür ederim.” dedi.