Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Ayhan Arabacı, Adanalıları 4 Nisan Cumartesi günü Ankara’da yapılacak büyük mitinge davet etti.

4 Nisan Cumartesi günü Ankara’da Türkiye’nin her yerinden memurların katılacağı büyük mitinge Adana’dan yaklaşık 25 otobüsle gideceklerini aktaran Arabacı, amaçlarının kamu çalışanlarının haklarına sahip çıkmak olduğunu söyledi. Ayhan Arabacı, “4 Nisanda başkentti bir araya gelerek tek yürek olacak ve haksızlığa, kul hakkı yiyenlere ayrıca iş güvencemizi elimizden almaya çalışanlara karşı sessiz kalmayacağımızı haykıracağız. Bizler sesimizi kısmayacağız, kamu çalışanlarının ve milletimizi tehdit eden tüm olayların üzerine gideceğiz. Hep birlikte aklınızı başınıza alın diyeceğiz.” dedi.

Devlet memurlarının adeta canına kast edildiğini dile getiren Arabacı, “Devlet memurlarına ‘Seni un ufak edeceğim, seni bitireceğim‘ deniliyor. Alenen üzerimize gelen bu tehdide rağmen çalışanlar yandaş sendikanın bu sessizliğine nasıl sabrediyor, bunu nasıl kabulleniyor anlamıyorum. Memurlar iş güvencelerinin kaldırılacağının farkında değiller. Türkiye Kamu-Sen olarak kaybetmemek için elimizden gelen gayreti sarf etmeye hazırız. Bu ülke kimsenin babasının çiftliği değil; bizim vatanımız. Benim haklarımı kimse tırpanlayamaz. Bütün kamu çalışanlarını Ankara’ya davet ediyorum. Gelin beraber bizlere kumpas kuranları tüm Türkiye’ye deşifre edelim. Kamu çalışanlarına nasıl bir gelecek oluşturmaya çalışıldığını bütün herkese gösterelim.” diye konuştu.
Ayhan Arabacı, mitinge gelmek isteyen vatandaşlar için cumartesi günü saat 23.00’te Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilciliği önünden otobüs kaldıracaklarını sözlerine ekledi.