Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde ihtiyaç sahibi 3 çocuklu Atmalı ailesine Kimse Yok Mu Derneği yardım elini uzattı.

Afşin ilçesine bağlı Arıtaş Mahallesi'nde inşaat halindeki bir evde yaşayan bedensel engelli 47 yaşındaki Ayhan Atmalı ve ailesini ziyaret eden dernek gönüllüleri; çekyat, halı, battaniye ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemelerini temin ederek aileye teslim etti.

Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş Şube Müdürü İlhan İlhan, ailenin kendilerine yaklaşık 20 gün önce müracaat ettiğini ifade ederek, “Mağdur olan ailenin bize yapmış olduğu talep neticesinde yardımda bulunduk. Hesaplarına yaklaşık 800 TL nakit yardım yapıldı ayrıca kendisine çekyat, halı, battaniye, ev kapısı, gıda ve diğer ihtiyaçlarından yardım ettik.” diye konuştu.

Atmalı ailesinin yaşadığı ev için pencereye de ihtiyaç olduğunu söyleyen İlhan, ayni veya nakdi yardım yapmak isteyenlerin kendilerine ulaşmaları halinde yardımları aileye ulaştıracaklarını söyledi. Yardım yapılacak aileleri yönetim kurulu toplantısında değerlendirdikten sonra belirlediklerini kaydeden İlhan, şöyle konuştu: “Yardıma muhtaç birçok ailenin bulunduğu ilçede gönül isterdi ki bütün ailelere ulaşalım ama eldeki imkanlarımız neticesinde yardımlarımızı yapmaktayız.”

İlhan, muhtaç ailelere yapılan yardımlardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, hayır noktasında yarışan kurumlara yapılan maddi ve manevi desteğin devam etmesini sözlerine ekledi.