Kimse Yok mu Derneği Yozgat il genelinde 12 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye giyim, 4 bin aileye de gıda kolisi yardımında bulundu.

Derneğin Yozgat İl Temsilcisi Metin Zararsız, yaptığı açıklamada Kimse Yok Mu Derneğinin yurt içinde ve yurt dışında yardıma muhtaç insanların yardımına koşmaya devam ettiğini söyledi. Derneğin Türkiye’de ve dünya ülkelerinde binlerce gönüllüsünün olduğunu belirten Zararsız, “İlimizde topluma daha verimli sosyal fayda sağlamak, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmek, ihtiyaç sahipleriyle daha yakından ilgilenebilmek, için faaliyetimizi sürdürüyoruz.. Bu kapsamda il genelinde 12 bin 500 aileye giysi 4 bin ailemize de gıda kolisi yardımında bulunduk. Bizler ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ülkelerindeki savaş ortamından kaçarak Yozgat’a gelen mülteci vatandaşların da Kimse Yok Mu Derneği tarafından ihtiyaçlarının karşılanmaya çalışıldığını söyleyen Zararsız, “İlimizde bir yıl içerisinde binlerce kişiye giysi ve gıda kolisi yardımında bulunduk. Bu vatandaşlarımız arasında ülkelerindeki savaş ortamından kaçarak ilimize sığınan mültecilerimiz de bulunmaktadır. Bu vatandaşlarda çocukları ile gelerek genelde giysi ve ayakkabı yardımı alıyorlar. Bizler kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.