Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi, Ramazan ayı boyunca her akşam ihtiyaç sahibi 500 ailenin evine iftar yemeği götürdü. Dernek, ayrıca bölgedeki bin aileye gıda kolisi yardımında da bulundu.

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Borinli yaptığı açıklamada, her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da derneğin ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu söyledi. Ramazan ayı boyunca gönüllü üyeler tarafından daha önce tespiti yapılmış 500 ailenin evine her akşam iftar yemeği götürüldüğünü ifade eden Borinli, “Gönüllülerimiz her gün 500 kişiye evlerine kadar sıcak yemekleri sefer taslarıyla götürdüler. Gönüllüleriyle birlikte Ramazanda ihtiyacı olanların kapısını çalan dernek gönüllüleri, onların iftar sofralarını şenlendirdi." dedi.

Aynıca Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın ve Sakarya’da bin aileye gıda kolisi yardımlarının yine gönüllü üyeler tarafından götürüldüğü bilgisini veren Borinli, bu ailelere bayramlık hediye, ikramlık şeker ve çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler ulaştırıldığını kaydetti. Borinli, “Zor şartlar altında Ramazan ayını geçiren ailelerin yüzü her gün yapılan sıcak yemekle, gıda yardımı ile güldü. Onların bayrama mutlu olarak girmelerini sağlandı. Bağışçılarımız da dağıtımda bulunabilmekteler, yaptıkları bağışların gerçek mağdurlara ulaştığını görmekteler ve mutlu olmaktalar. Gayretlerinden ve yardımlarından dolayı yönetim kuruluna, üyelerimize ,bütün bağışçılarımıza ve her gün fedakarlık yapan gönüllülerimize teşekkür ederim.” diye konuştu.