Kimse Yok Mu Derneği (KYD) Erzurum Şubesi Olağan Kogresi'ni gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Erol Elkoca delegelerin tamamının reyini alarak güven tazeledi.

Kıtalar arası insani yardım kuruluşu KYD'nin Erzurum Şubesi, dernek lojistik binasında olağan kongresini yaptı. 20 delegenin oy kullandığı kongrede Erol Elkoca, bütün oyları alarak yeniden dernek başkanlığı görevine seçildi. İkinci dönem başkanlık görevine delegelerin oy birliğiyle getirilen Elkoca, üyelere teşekkür etti.3 yıllık görev süresinin ardından yeniden aynı göreve seçilmesinin ardından açıklama yapan Elkoca, gönüllülerin ve bağışçıların yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi. Erzurum merkezli olarak bölgedeki 6 ilin sorumluluk alanları içerisinde olduğuna dikkat çeken KYD Şube Başkanı,"Yönetim kurulumuz görevde olduğu süre zarfında derneğimizin daha çok ihtiyaç sahibi insanlara ulaşması ve ulaştığı insanların acılarını, mağduriyetlerini bir nebze de olsa dindirmeyi amaçlayan genel prensibi çerçevesinde özveri ile çalışmalarını yapmıştır." dedi.

Elkoca, dernek olarak geçen yıl ramazan ayı ve kurban bayramı faaliyetleri, ayni ve nakdi bağış kabulü ve yardımlar konusunda yoğunlaştıklarına dikkat çekerek,"Ramazan ayında gıda kolisi dağıtımı yanında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapılmıştır. Geçen ramazan ayında yine yaklaşık 10 bin gıda kolisi ve 113 aileye sıcak yemek dağıtıldı.Yeni eğitim öğretim dönemi başında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.Yardımlarımız Erzincan, Bayburt, Ardahan, Artvin ve Kars'ta ihitiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ayrıca Suriyeli, Iraklı Türkmen, ve Afganistanli kardeşlerimizin de yaşadıkları dramlara seyirci kalmayarak bu kardeşlerimize de gıda, giysi yardımında bulunuldu." diye konuştu.

Dernek yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşturuldu; Erol Elkoca, Ükaşe Tavlaşoğlu, İbrahim Çalık, Aydın Yıldız ve Atilla Yıldız.