Türkiye ve dünyanın 113 ülkesinde faaliyetlerini sürdüren Kimse Yok Mu Derneği’nden Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji’ne, verdiği katkılardan dolayı teşekkür belgesi verildi.

'Bir Dünya İyilik' sloganı ile yardım faaliyetlerine devam eden Kimse Yok Mu Derneği’nin Afrika ve Asya’daki ihtiyaç sahiplerine yönelik sağlık kampanyasına destek olan Feza Berk Koleji’ne, Kimse Yok Mu Genel Başkanı İsmail Cingöz imzalı teşekkür belgesi verildi. Belgede, "Zorlu hayat mücadelelerinde bir de katarakt ve göz tansiyonuyla boyunları bükülen, bu hastalıklarla dünyaları kararan Afrika ve Asya halkının gözlerine ışık, umutsuzluğa düşen yüreklerine umut olduğunuz için teşekkür ederiz." denildi.

Teşekkür belgesi Kimse Yok Mu adına Samsun Şube Müdürü Cemil Başbay tarafından Feza Berk Koleji Okul Müdürü Mevlüt Tabak’a verildi. Öğrenciler ve veliler adına teşekkür belgesini aldığını kaydeden Tabak, “Öğrencilerimizi çevreye ve insanlığa duyarlı nesiller olarak yetiştirmek önceliklerimizin içerisinde, bu bağlamda velilerimiz ve okul aile birliğimizle Kimse Yok Mu aracılığı ile kararan gözlerde bir ışık olabilir miyiz dedik ve hedefimize ulaştık. Velilerimize ve Kimse Yok Mu Derneği’ne teşekkür ediyor, yardım faaliyetlerimize devam edeceğiz.” dedi.