12 Ocak'ta yapılacak olan seçimde Başkan Adayı Mehmet Ali Saman ve ekibine her geçen gün destek artıyor. 

Kamyoncular Taşıma Kooperatifi eski Başkanı Fatih Ülger, 60 kişilik ekibi ile Mehmet Ali Saman'ı seçim bürosunda ziyaret ederek, desteklerini açıkça beyan ettiler. 

Fatih Ülger ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür eden Mehmet Ali Saman, yaptığı konuşmasında: “Ben ve ekibim şoför camiamızın bir değişim istediği ve bana güvendiği için bu kutlu yola çıktık ve dedik ki; emeğiniz bize emanet. Bu söz boşuna söylenmiş bir söz değil. Ben bu camianın içinde olan biriyim. Emeğin ve ekmeğin ne demek olduğunu, ve kıymetini çok iyi bilirim. Şoför esnafının derdini en iyi ben bilirim en iyi ben anlarım. Sorunları bilmeyen çözümünü de bulamaz. Şeffaf bir ve adil bir yönetim ile inşallah Allah nasip ederse esnafımızın hakkı için mücadelemizi vereceğiz ve en iyi hizmeti sunacağız.” dedi. 

Fatih Ülger ise yaptığı konuşmasında; “Bu gün buradayız. Çünkü Mehmet Ali Saman ve ekibine inanıyoruz. Desteğimiz kendisine. Allah yolumuzu açık etsin, esnaf camiamıza hayırlı olsun” dedi. 

S.S. Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birlik Başkanı Ali Rıza Kkekeç'te kısa bir konuşma yaparak: “Ben yıllarca esnafımıza hizmet ettim ve halende etmeye çalışıyorum. Bu gün burada olmamızın sebebi de esnafımıza gerçek anlamda hizmet edecek olan arkadaşımız Mehmet Ali Saman'ın yanındayız. Kendisine çıktığı bu yolda sonuna kadar desteğiz, Hizmet için çıktığı bu yolda Allah yolunu çık etsin diyorum” dedi. 

Kooperatif Bölge Birlik Başkanı Ali Rıza Kekeç'in yanı sıra Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Kır, her zaman olduğu gibi yine Mehmet Ali Saman'la birliktelerdi. 

Mehmet Ali Saman'ın camiasında hatırı sayılır ve oy potansiyeline sahip isimlerin desteğini yanına alması ve dürüst kişiliği ile camianın sevilen isimlerinden olması, bu seçimden galip çıkacak isim olarak konuşuluyor.