Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 1. dönem proje başvurularını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, 21 proje içinde Muş Valiliği Koordinasyon Merkezi 10 proje ile birinci oldu.

DAKA 1. dönem başvuru sonuçlarını açıkladı. Hakkari, Bitlis, Muş ve Van illerini içeren proje çağrısına 22 proje başvurusu yapıldı. DAKA yönetimi 21 projeyi başarılı bulup onayladı. DAKA'nın onayladığı projeler içinde Muş Proje Koordinasyon Merkezi aracılığı ile gönderilen 10 projenin hepsi onaylandı.

“MUŞ KOORDİNASYON MERKEZİ REKOR KIRDI”

DAKA'ya 10 proje ile müracaat eden Muş Koordinasyon Merkezi'nin tüm projeleri kabul edildi. Kabul edilen projeler şöyle: "Yenilikçi tarih öğretim yöntem ve teknikleri eğitimi projesi Milli Eğitim Müdürlüğü, Çağdaş Yabancı Dil Öğretim Yöntemleri (ÇAĞYADİL) Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaynak ve zaman israfını önlemek için fizibilite eğitimi İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Çocuk yaşta evlilikler konusunda çocuklara ve sivil toplum örgütlerine farkındalık eğitimi Kadın Çatısı Derneği, Elektronik bilgi ve belge yönetimi (-e devlet uygulaması) Danışmanlık ve Eğitim Projesi Bulanık Belediye Başkanlığı, İnsan kaynaklarının geliştirilmesine yönelik protokol ve sosyal davranış kuralları eğitimi Muş valiliği, Yöneticilerin yönetim ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi Muş Valiliği, Kamu harcama ve muhasebe bilişim sistemi (KBS) eğitimi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) eğitimi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve ilimizde şehir içi toplu taşıma hizmeti yapan sürücülere yönelik öfke kontrolü ve müşteri ilişkileri eğitimi Muş Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanlığı"