Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Trakya Yıldırım Aktif Çalışanlar Derneği (TAÇDER) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneğini (ÇİSAD) ziyaret etti.

TAÇDER Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çakar dernek üyelerinin çoğunun asgari ücretle çalıştığını belirterek vasıfsız üyelerimizi kurslara yönlendirerek kendilerine uygun meslek sahibi olmaları için çalışıyoruz. Şunu biliyoruz ki doğru mesleğin tercih edilmesiyle huzurlu bir çalışma hayatı ve sürdürülebilir istihdamın sağlanması ile üyelerimizin yeteneklerine uygun mesleklerde istihdam edilmesiyle de maksimum çalışma veriminin artacağını düşünüyoruz. Dernek olarak kuruluş amaçlarımızdan biri de çoğunlukla işçi olarak çalışan üyelerimizin bilgi ve becerilerini teknik düzeyde artırmak şeklinde konuştu.

Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Öğücü de dernekleri hakkında bilgi vererek TAÇDER Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiğini ifade etti.