Kimse Yok Mu Derneği izinsiz yardım toplama yetkisi elinden alınmasına rağmen, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor. Kimse Yok mu Derneği tarafından yapılan açıklamada "Dinamik kadrosu ve gönülleriyle 113 ülkede ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Kimse Yok Mu’ya duyulan güvenin her geçen gün artarak devam ettiği " ifade edildi

Dünyanın bir çok ülkesinden farklı yardım kuruluşlarının güvenini kazanan derneğe bir yenisi daha eklendi. Yardıma muhtaç aileler için Kimse Yok Mu’yu aracı kılan Güney Afrika Jamiatul Ulema Derneği Türkiye’de bulunan Suriyeliler için çadır, battaniye, gıda kolisi ve süt gibi temel ihtiyaçları karşılamak için toplam 550.602.23 dolar yardımda bulundu. Yardım 2014 yılı içerinde ihtiyaç sahiplerine Kimse Yok Mu aracılığıyla ulaştırıldı. Bir başka ülke Singapur’dan As Sıddıg, Symply İslam, Arab Network, NagshibandiSing ve AMD yardım kuruluşları Suriyeliler için yardımlarını Kimse Yok Mu üzerinden ulaştırmayı tercih etti. Yine Singapurlu RahmetenLilAlemin Derneği de Filistin’deki mazlum, mağdur ve kimsesiz insanlara ulaştırılmak üzer 203.100 dolarlık yardımın dağıtılması için Kimse Yok Mu’yu tercih etti. 

Son olarakta Singapurlu Qiswah’ adlı yardım kuruluşunun yardımları Kimse Yok Mu derneği aracılığla, Kahramanmaraş’ta Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı bölgelerde ihtiyaç sahibi Suriyelilere ulaştırıldı. 

SingaporeunQiswah Derneği içinde gıda maddeleri bulunan 100 koliyi Suriyelilere dağıtılması için Kimse Yok Mu, Kahramanmaraş şubesine teslim etti. Yardımlar Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş Şubesi önünde ve Karacaoğlan mahallesinde ihtiyaç sahibi Suriyelilere dağıtıldı. Dağıtıma Oiswah Derneği yetkilileri de katıldı. Soğuk günlerde özellikle kenar mahallelerdeki sağlıksız evlerde kalan Suriyelilere içerisinde un, şeker,mercimek, nohut, pirinç, salça, yağ, tuz, makarna, şehriye, reçel ve bulgur bulunan gıda kolileri ile kışlık giysi ve battaniye yardımı yapıldı. 

Qiswah Derneği yetkilisi, yeni kurulan bir dernek olduklarını belirterek, ‘’ Türkiye’de bu kadar Suriyeli mülteci olduğunu bilmiyorduk. 2 milyon civarında Suriyeli insandan mülteciden bahsediliyor. Korkunç bir rakam, bunları duyunca yaptığımız yardımların ne kadar yerinde olduğunu daha iyi anlamış olduk. Yardımlarımız artarak devam edecek. Kimse Yok Mu’ya dağıtımla ilgili bizimle işbirliği yaptığı için teşekkür ediyoruz. Bizlere her konuda yardımcı oldular ve yardımları birlikte dağıttık.’’ dedi.

Kimse Yok Mu Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Timurbanga'da “Kimse Yok mu Derneği'nin yaptığı faaliyetlerin sıradan çalışmalar olmadığını, gözü yaşlı insanlara ulaşmak onların dertleri ile dertlenmek gerektiğini" söyledi.

Timurbanga şunları söyledi:

"Savaşın, afetin, yetimin ve yoksulun olduğu her yere ulaşmaya çalışıyoruz.  Afrika’nın en muhtaç coğrafyalarında hayatları kurtarma adına gönüllülerimiz hayatlarını riske ediyor. Savaşın yaşandığı Suriye de mazlum insanların imdadına koşuluyor. 

Van’ın, Bitlis’in, Kilis’in, Hakkari’nin, Hatay’ın, Kahramanmaraş’ın.. en ücra köylerinde ve arka sokaklarına kimsenin duymadığı hayatlara kardeşlik adına koşuyoruz ve bunu da bir vazife biliyoruz. 

Danıştay 10.Dairesi tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararının ardından Derneğimizin yardım faaliyetleri için kullanılan 5777 numaralı SMS hattı Vodofone tarafından hizmete açıldı bu bizi ziyadesi ile mutlu etti. Ancak yardım toplama yetkisinin de aynı şekilde tekrar verilmesini bekliyoruz."