Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları il sorumlusu İzzettin Pak ,Vali Güvençer’e Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 4 “Hadis Yarışması”  için hazırladıkları çalışma dosyasını sunarak, yarışma hakkında bilgi verdi. Her yıl farklı konularda yapılan Ufka Yolculuk Kitap Okuma Kültür Yarışmasında bu yıl;Toplumun her kesimini Son Peygamberin (sav) mesajları ile buluşturarak Allah’ın rızasını kazanmak,Toplumda hadis algısı oluşturmak, Peygamber Efendimizin sav hadislerinin okunmasını ve hayata tatbik edilmesini teşvik amacıyla “Hadis” konusunun seçildiğini belirtti.
     
Pak; yarışmanın  Türkiye’de Türkçe, Dünya genelinde ise İngilizce olarak, Ufka Yolculuk için özel hazırlanan “Riyâzü’s-Sâlihînden 1001 Hadis Seçkisi” kitabından 6 (altı) farklı kategoride yapılacağını, Onlarca UMRE ödülü olan yarışma müracaatların www.ufkayolculuk.com web sayfasından 21 Şubat 2016 tarihine kadar devam edeceğini söyledi.
     
Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 4 “Hadis Yarışması” il organize ekibi,yarışma için hazırlanan “Riyâzü’s-Sâlihînden 1001 Hadis Seçkisi” kitabını, Vali Güvençer’e takdim ettiler.
       
Vali Güvençer, yaptıkları  bu güzel çalışmadan dolayı,Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği yetkililerine teşekkür ederek,yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.