Ziraat Mühendisleri Kahramanmaraş Şubesi üyeleri ve aileleri iftar programında buluştu. İftar programına ilgi çok büyüktü.

İftar Programına Kahramanmaraş MHP milletvekili Mesut Dedeoğlu, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr. Sinan Baş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür vekili ve yardımcıları İbrahim Akçul , Ahmet Erayman, Mustafa Döşyılmaz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Nefi Kısakürek , Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamları Derneği (Kasiad) Başkanı Ali Arpasatan, Tümsiad Başkanı Adnan Toprak, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Topçuoğlu, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun, CHP İl başkanı Esat Şengül,  CHP Merkez İlçe Başkanı Av.Barış Antürk,TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Şener Yener, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Bahattin Uylukçu Harita Mühendisleri Odası Kahramnamaraş İl Temsilcisi Serdar Erayman ve çok sayıda STK başkanı, işadamı ve basın mensupları ile Ziraat Mühendisleri Odası Üyeleri ve eşleri katıldı.

Temizkan, konuklarını selamlayıp ”˜hoş geldiniz' diyerek başladığı konuşmasında, insan hayatında ve dinimizde ötekileştirmenin ve kibrin kabul görmediğini söylerek konuşmasına şöyle devam etti: “Biz büyüdük, güçlü ve saygın bir oda haline geldik. Bunu sizlerden, Kahramanmaraşlılardan aldığımız güçle başardık. Tabi bunu yaparken de çeşitli mücadelelere verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bizim tek aşkımız, sevdamız var, o da Kahramanmaraş ve insanlara hizmet edebilmek. Sizin desteğinizi yanımızda hissettiğimiz sürece bizim bu azmimiz, hizmet mücadelemiz sürecektir."

Son dönemde yaptığı faaliyetlere adından sıkça söz ettiren kentini seven ve kentin sorunlarına duyarlı bir STK lideri olan Yusuf Temizkan,  “İnsanlar güzellikleri, mutlulukları paylaştıkta toplum huzur bulur. Güzellikleri dostları ile paylaşmanın bu aylardaki kutsiyeti daha başka. Güzellikleri, mutlulukları ve imkanları paylaştıkça daha da büyük ve başka anlam kazanıyor. Bu günlere gelmemizde bizleri destekleyen, üyelerimize,  hemşehrilerimize ve tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Büyüdüysek, hizmet edebildiysek, hep sizlerin sayesinde olmuştur” diye konuştu.