Geçtiğimiz Pazar günü yapılan olağan genel kurul sonrasında Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanlığına seçilen Mehmet Geyik ve yönetimi, bugün yapılan devir teslim töreniyle bayrağı Mehmet Elbistan ve yönetiminden devraldı. 

Devir teslim töreni Ziraat Mühendisleri Odasında yoğun bir katlımla gerçekleşti. Devir teslim törenine 2003 yılından bu yana Ziraat Mühendisleri Odası'na büyük emek veren, MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan da katıldı. 

Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen seçim döneminin ardından, devir teslim töreninde üyelerin yüzlerinin güldüğü gözlerden kaçmadı. 

Devir teslim törenine, yeni seçilen asil, yedek ve genel kurul üyelerinin tamamı katılarak birlik ve beraberlik görüntüsü verdi. 

Devir teslim töreninde konuşan Mehmet Geyik, Ziraat Mühendisleri Odasına emeği geçen herkese teşekkür etti ve görevi devraldığı Mehmet Elbistan'a çiçek takdim etti. 

Bundan sonraki çalışmalarında Ziraat Mühendisliği mesleği ve meslektaşlarına hizmet etmek için bütün gayretleriyle çalışacaklarını ifade etti.