Nevşehir’de 21 Şubat 2015 Cumartesi günü gerçekleşen seçimlerde Ziraat Odası Başkanı seçilen Hüseyin Altınışık, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Adnan Yaman’dan aldı.

Nevşehir Adliyesi’ne gelerek mazbatasını alan Hasan Altınışık ve yönetimine İl Seçim Kurulu Başkanı Adnan Yaman yeni görevinde başarılar diledi. Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık, "Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte mazbatamızı aldık. İnşallah Nevşehir için hayırlı olur. Yönetimimizle birlik ve beraberlik içerisinde üyelerimiz ve ülkemiz için çalışacağız.” dedi.

1963 yılında kurulan Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığı'nda bugüne kadar yapılan hiçbir seçimde sil baştan yönetim değişikliği olmamıştı. 21 Şubatta yapılan seçimde 21 meclis üyesi ve yönetim kurulu tamamen değişti.
Hüseyin Altınışık’ın başkanlığında oluşan yeni Ziraat Odası yönetiminde başkan yardımcılığına Salih Çelikbaş, muhasip üyeliğe ise Serdar Altuntaş getirildi. Yeni yönetim mazbatasını aldıktan sonra yaptığı toplantıda ayda 4 olan Yönetim Kurulu toplantısını 3'e indirdi. Pazartesi günleri yapılan Meclis toplantısı Cuma gününe alındı ve aynı güne denk gelen Yönetim Kurulu toplantısı ile birleştirildi.