MHP Merkez Yürütme Kurulu(MYK) üyesi Mehmet Habalı, 7 Haziran seçimlerinin aynı zamanda bu iktidarın bütün hukuksuz işlerine bir dur deme seçimi olacağını söyledi. AK Parti iktidarının 13 yıldır yanlış iç, dış ve ekonomi politikalarının ülkeyi her alanda bataklığa sapladığını belirten Habalı, iktidarın, hukuksuz uygulamalarıyla ülkenin itibarının dünyada sıfırladığını, bu sebeple 7 Haziran seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını iktidarın 'keyfi yönetimine' bir dur deme seçimi olacağı için tarihi öneme sahip olduğunu kaydetti.
Gazipaşa, Manavgat ve Serik ilçelerinde milletvekili adaylarıyla seçim çalışması yapan Habalı, siyasi iktidarın sonunun geldiğini ülkeyi aydınlığa çıkaracak tek partininde MHP iktidarı olduğunu ifade etti.
Cumhuriyet tarihi süresince ülke insanın hiç bu kadar ayrıştırma ve ötekileştirilmeye tabi tutulmadığını vurgulayan Habalı, "Bu iktidar için yolun sonu görülmüştür, hangi algı operasyonu yaparlarsa yapsınlar halkımız 7 Haziran'da sandıkta gereken cevabı verecektir. 7 Haziran'da yüce milletimiz sandığa giderek ve sandıkta oyuna sahip çıkarak bu iktidarın her türlü hukuksuz ve keyfi uygulamalarına dur diyecektir. Halkımız tek başına MHP'yi iktidara taşıyacaktır. MHP'nin yükselişi siyasi iktidarı korkutmuştur. " diye konuştu.